Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stroomuitval op Radio 8FM

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis zal een radiostation de komende weken bewust diverse malen de stekker eruit trekken. Brabantse luisteraars zullen er aan moeten wennen dat het plotseling heel even stil wordt op hun radiozender. De actie begint volgende week maandag (3 juli) al en duurt een aantal weken.

Het commerciële radiostation Radio 8FM trekt natuurlijk niet zomaar de stekker eruit. Het gaat hier namelijk om een ‘ludieke actie’ aldus een woordvoerder, in samenwerking met een energieleverancier, die zo af en toe een paar seconden “even de stroom afsluit”.

En wat de luisteraars hier mee opschieten? Die moeten zo vlug mogelijk bellen met het radiostation zodra de stroom uitvalt, want er zijn diverse prijzen te winnen: MP3 spelers, portable cd / dvd spelers, digitale fotoframes, broodroosters, waterkokers, Senseo apparaten, ijsmachines of een LCD TV. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten