Search
Close this search box.

Summer Classics op City FM Classic Rock

City FM, het classic rockstation in de Randstad, maakt zich op voor de zomer. Vanaf maandag 3 juli gaat het dagelijkse lunchprogramma ‘Company Classics’ tijdelijk op vakantie. In plaats hiervan zal het radiostation de ‘Summer Classics’ gaan uitzenden, waarin de mooiste vakantieherinneringen van luisteraars bij de beste classic rock platen aan bod komen.

Luisteraars kunnen via de website Cityfm.nl hun favoriete Summer classic rock songs, alsmede de vakantieherinneringen die bij deze platen naar boven komen drijven, doorgeven. Vanaf maandag 3 juli zullen deze platen dan elke werkdag tussen 12 en 13 uur te horen zijn in de ‘Summer Classics’.

De Company Classics, waarin City FM de favoriete hits van een bedrijf draait, zal op 4 september weer terugkeren op de zender. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten