Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tour-etappes live op internet

Dit jaar wordt de Tour de France voor de 93e keer verreden, maar het is de eerste keer dat ’s wereld grootste wielerronde ‘live’ te zien is op internet. De NOS zet het live etappeverslag van NOS Studio Sport door op de website van de NOS. De eerste uitzending op internet is op zaterdag 2 juli. Op die dag wordt de proloog verreden van de Tour de France. Niet alleen het live etappeverslag van NOS Studio Sport is te zien, maar ook kan er geluisterd worden naar het verslag van NOS Radio Tour de France.

De etappes van de Tour de France zijn daardoor dit jaar ‘live‘ te volgen bij NOS Studio Sport op Nederland 2, bij ‘NOS Radio Tour de France’ op Radio 1 en via de website van de NOS.
 
Naast het ‘live‘ verslag van de etappe van die dag en beeld- en geluidsfragmenten van NOS Studio Sport en NOS Radio Tour de France, is de etappe van die dag ook via een live tekstverslag te volgen. Nieuw is ook dat de bezoeker van de NOS-site kan chatten met andere bezoekers.

Column
Ook verzorgen verschillende BN’ers columns op de site. Zo verzorgt Philip Freriks elke dag een audiocolumn over de streek waar de rit van die dag doorheen voert. Andere columnisten zijn onder anderen acteur Peter Lusse, cabaretière Cindy Pieterse, tv-maker Prem Radhakishun, de Rotterdamse burgermeester Ivo Opstelten en oud-wielerprof Bart Voskamp. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten