Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voorzitter Raad van Toezicht RTV Drenthe stap op

De voorzitter van de Raad van Toezicht van RTV Drenthe, de heer H.A.A. Lange, heeft zijn functie afgelopen week neergelegd. Lange gaf aan geen vertrouwen meer te hebben in de gedeputeerde die RTV Drenthe in zijn portefeuille heeft en is van mening dat de belangen van RTV Drenthe bij deze gedeputeerde niet in goede handen zijn. Zijn functie wordt voorlopig overgenomen door de vice-voorzitter van de Raad van Toezicht, de heer J.P. van Driel.

Er leven bij de provincie veel vragen m.b.t. de uitvoering van de zgn. ‘Rapportage Verploeg’. De heer Lange heeft aangeboden Provinciale Staten -in besloten comité- te informeren over de stappen die de RvT inmiddels heeft genomen. De gedeputeerde is niet op dit voorstel ingegaan. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten