Zoek
Sluit dit zoekvak.

1,8 miljoen mensen zagen Bergkamp afscheid nemen

Dennis Bergkamp speelde afgelopen zaterdag (22 juli) zijn laatste wedstrijd als profvoetballer. Arsenal en Ajax speelden tegen elkaar in dit speciaal voor Bergkamp georganiseerde afscheidsduel in het Emirates Stadium in Londen. Dit duel werd, vanaf 18.00 uur, live uitgezonden op Nederland 2 door NOS Studio Sport. 1.795.000 mensen zagen hoe één van Nederlands beste voetballers ooit zijn laatste duel op het hoogste niveau speelde. Tijdens de laatste minuut van dit duel keken ruim 2.049.000 mensen.

Het duel tussen Arsenal en Ajax werd omlijst door een voor- en nabeschouwing. Ook hier keken veel sportliefhebbers naar, respectievelijk 1,3 miljoen en 1,6 miljoen kijkers. Het live verslag had een kijktijdaandeel van 50,4%. Dit houdt in dat meer dan de helft van alle tv-kijkers van zes jaar en ouder op dat moment had afgestemd op NOS Studio Sport op Nederland 2. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten