Zoek
Sluit dit zoekvak.

3,6 miljoen kijkers halve finale Portugal – Frankrijk

De tweede halve finale van het WK Voetbal tussen Portugal en Frankrijk is woensdagavond door gemiddeld 3,6 miljoen mensen bekeken. De halve finale werd vanaf 21.00 uur live uitgezonden door NOS Studio Sport op Nederland 2. Het piekmoment lag rond het laatste fluitsignaal; om 22.52 uur zagen 4,8 miljoen mensen Frankrijk met 1-0 winnen van Portugal.

Frankrijk zal aanstaande zondag Italië treffen in de finale van het WK Voetbal. De NOS zendt deze WK-finale vanaf 20.00 uur rechtstreeks uit op Nederland 2.

Het live verslag van deze halve finale werd voorafgegaan door een voorbeschouwing om 20.30 uur. Deze voorbeschouwing bij de NOS werd toch nog door 1,2 miljoen mensen bekeken. Naar de aansluitende uitzending NOS Studio Sportzomer keken een kleine 1,5 miljoen voetballiefhebbers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten