Zoek
Sluit dit zoekvak.

Keira Knightley lid van The Academy

Keira Knigthley is lid geworden van The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisatie achter de Oscars. Ze is met 120 anderen gevraagd.

Keira Knigthley is gevraagd lid te worden van The Academy of Motion Picture Arts and Sciences, de organisatie achter de Oscars. De organisatie kondigde aan dat Knightley met 120 anderen is uitgenodigd de gelederen te komen versterken. De leden van The Academy bepalen wie de jaarlijkse Academy Awards, beter bekend als de Oscars, winnen.

Behalve Knightley, de ster uit ‘Pirates of the Caribbean’, behoren acteurs als Jake Gyllenhaal, Felicity Huffman en Joaquin Phoenix dit jaar tot de gelukkigen. Ook Dolly Parton is gevraagd lid te worden, vanwege haar muzikale bijdrage aan de filmindustrie.

The Academy bestaat uit veertien verschillende takken, waaronder die van film-editors, producenten, art-directors en acteurs. Naast de uitreiking van de Oscars zet de organisatie zich in voor behoud van kwaliteit van films en het versterken van de samenwerking tussen de verschillende takken.

[Novum]