Search
Close this search box.

538 deejay Barry Paf in ffBackstage

Drie 15-jarige meisjes nemen zondag (9 juli) in het KRO jeugdprogramma ffBackstage om 18:15 uur in KRO Tien Plus op Zapp een kijkje achter de schermen van het jeugdidool Barry Paf. Terwijl twee meisjes op stap gaan met Barry, neemt de derde zijn werk over als deejay bij Radio 538.

Demelsa en Vivan ontmoeten Barry in Amsterdam in een café/restaurant. Barry vertelt honderduit over zijn plezier in het radiomaken. Op de lagere school speelde hij al radiootje met een oude radio van zijn Opa. Hoe hij bij radio 538 kwam en voor het eerst met de trein, vanuit het platteland naar Hilversum reisde, en nog veel meer vertelt hij in ffBackstage.

Karijn is in de tussentijd in Hilversum bij Radio 538 en neemt het werk van Barry Paf over. Karijn gaat muziek uitzoeken, komt in alle hoeken en gaten van de studio 538 en gaat, met behulp van Robin de producer, uiteindelijk als deejay aan de slag. [Radiowereld.NL]