Search
Close this search box.

Eindfase UEFA Cup komende jaren bij NOS en RTL

De finale van de UEFA Cup is ook de komende drie seizoenen (tot en met 2008/2009) bij de NOS te zien. Daarnaast zal de jaarlijkse UEFA Super Cup wedstrijd, die traditioneel de start van het nieuwe Europese voetbalseizoen markeert, de komende drie jaar te zien zijn bij RTL. Dit is de uitkomst van afspraken tussen de NOS en RTL op basis van uitzendrechten die de UEFA aan de NOS toekende.

Op grond van de gemaakte afspraken hebben de NOS en RTL verder de eerste keus uit de wedstrijden die in de kwartfinale en halve finale van de UEFA Cup (gelijktijdig) worden gespeeld. Van de gekozen wedstrijd wordt het thuisduel door één van beide omroepen (NOS of RTL) uitgezonden. De andere omroep neemt het uitduel voor haar rekening. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten