Menno de Boer naar Slam FM

Menno de Boer is sinds deze week werkzaam bij Slam FM. Daar zal Menno zich bezig houden met de muzieksamenstelling als Music Director. Menno was tot en met afgelopen maand te horen bij Radio 538.

“Waar veel radiostations vooral voorspelbaar en veilig programmeren, maakt Slam FM het verfrissende verschil. Jongeren zijn de leukste doelgroep die er is, snel, kritisch en energiek. Ik vind het enorm leuk om aan de fundamenten van iets heel moois te staan en bij het jongste station van Nederland aan de slag te gaan”, aldus Menno de Boer

Menno de Boer begon zijn radiocarrière bij de plaatselijke ziekenomroep. Na vervolgens te hebben gewerkt bij de lokale omroepen van Almere en Lelystad kwam Menno bij Radio Flevoland terecht. Sinds juni 2003 was Menno werkzaam bij 538, waar hij de vroege zaterdag- en zondagochtend vulde tussen 4 en 8 uur. Daarnaast was hij vaste invaller van Barry Paf. Naast het presenteren was Menno met name betrokken bij de muzieksamenstelling als Assistent Music Director bij 538. [Radiowereld.NL]