Zoek
Sluit dit zoekvak.

ONM VS ‘Goede tijden, slechte tijden’

Wie mag zich de nummer één soap van Nederland noemen? Onderweg naar Morgen of ‘Goede tijden, slechte tijden’? Op vrijdag 8 september krijgt Nederland bij BNN het antwoord op deze vraag. Naar aanleiding van de 2500ste aflevering van ‘Onderweg naar Morgen’ gaan de twee populairste soaps van Nederland voor het eerst in de geschiedenis in het éénmalige programma ‘ONM vs GTST’ de strijd met elkaar aan.

Deze hele vrijdagavond zal in het teken staan van ONM. Om 19.00 uur is de 2500ste aflevering te zien en De Lama’s ontvangen later op de avond Yolanthe Cabau van Kasbergen als gast. Vanaf maandag 14 augustus is ONM weer terug op het scherm bij BNN. Eerst nog met herhalingen, maar vanaf maandag 28 augustus met nieuwe afleveringen. In deze eerste nieuwe en tevens dubbele aflevering is meteen Jan Smit te zien met een éénmalig gastoptreden. In het nieuwe seizoen begint ONM om 19.00 uur op Nederland 3. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten