Search
Close this search box.

RTL4 met camper door Nederland

‘4 in het Land’, het dagelijkse nieuwsprogramma van RTL4, zal vanaf maandag (17 juli) met een camper vier weken lang door Nederland trekken, op zoek naar persoonlijke verhalen van bijzondere mensen. Tijdens de ‘4 in het Land – Zomertoer’, dagelijks op RTL 4 tussen 22.30 en 23.00 uur, rijdt men stad en land af en bezoekt de diverse evenementen, artiesten, plaatsen en mensen van Nederland.

De eerste week, tussen maandag 17 en vrijdag 22 juli staat ‘4 in het Land’ bij de wandelvierdaagse van Nijmegen. In de drie opvolgende weken doorkruist de ‘4 in het Land – Zomertoer’ elf provincies en ruim twintig steden en dorpen. Zo is men Spakenburgse dagen. Op 31 juli is men in het Friese plaatsje De Veenhoop, dat dan volledig in het teken van het skûtsjesilen staat.

Om 2 augustus is men in Arnhem bij de finish van Ome Joop’s tour, en op 4 augustus gaat men naar de varend bloemencorso in Westland. In de laatste week staat onder meer een bezoek aan de vermaarde Sneekweek op de kalender. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten