Zoek
Sluit dit zoekvak.

Staatssecretaris presenteert Soulprogramma

Den Haag FM 92.0 zendt dinsdag (11 juli) een bijzonder radioprogramma met soulmuziek uit. De presentator is de aanstaande staatssecretaris van onderwijs Bruno Bruins (VVD). Van 19.00 tot 21.00 uur mag de politicus als deejay aan de slag om zijn eigen programma te presenteren. Voorafgaand aan zijn eigen radioshow wordt Bruno Bruins op Den Haag FM geïnterviewd tussen 18.00 en 19.00 uur dat wordt uitgezonden vanuit de studio in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag.

Bruno Bruins kreeg de eigen radioshow cadeau van zijn naaste medewerkers op het stadhuis, bij zijn afscheid als wethouder van de gemeente Den Haag. Toevallig valt de uitzending nu samen met zijn aanstelling als staatssecretaris van onderwijs in het nieuwe Kabinet Balkenende III. Bruins volgt Mark Rutte op die plaats neemt in de Tweede Kamer als fractievoorzitter van de VVD. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten