Search
Close this search box.

Weerkanaal ook op kabel Harderwijk

Abonnees van CAI Harderwijk kunnen sinds vorige week een Nederlands televisiekanaal met actuele weersinformatie ontvangen: het Weerkanaal. Het Harderwijker kabelbedrijf heeft het nieuwe televisiekanaal van Meteo Consult, met 24 uur per dag actuele weersinformatie, aan het digitale basispakket toegevoegd bij wijze van proef tot 1 januari 2007.

Volgens CAI-directeur Edo Kweldam zou er bij zijn 16.000 abonnees wel eens veel belangstelling kunnen bestaan voor het Weerkanaal: “Elders in het land is het Weerkanaal al een paar maanden te zien. De reacties daar zijn bijzonder positief.”

Het Weerkanaal geeft actuele informatie over de weersituatie en weersverwachting in Nederland, het weerbeeld in Europa en in andere delen van de wereld. Het Weerkanaal is in Harderwijk te ontvangen met de digitale ontvanger. De kans is groot dat CAI Harderwijk aan haar abonnees nog meer informatieve televisiekanalen op proef zal aanbieden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten