Zoek
Sluit dit zoekvak.

Erwin Peters laat luisteraar zwemmen in geld

In de ochtendshow ‘Kicken Wordt Wakker’ geeft deejay Erwin Peters, die Patrick Kicken vervangt tijdens zijn vakantie, één luisteraar de mogelijkheid om aanstaande vrijdag een duik te nemen in een zwembad gevuld met euro’s. ‘Kicken Wordt Wakker’ is te horen van 5.00 tot 9.00 uur op het landelijke radiostation Veronica.

Naar aanleiding van een onderzoekje blijkt dat meer dan 50% van de Nederlanders van mening is dat geld wel degelijk gelukkiger maakt. Daarom geeft Erwin Peters de prijs ‘zwemmen in geld’ weg.

De winnaar die in het geld heeft gezwommen, krijgt tijdens de ochtendshow ook 20 seconden de tijd om zoveel mogelijk geld in zijn zwembroek te stoppen. Al het geld dat in de zwembroek past, mag de gelukkige houden. Luisteraars die mee willen doen kunnen helaas alleen een SMS sturen om zich op te geven. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten