Gastoptreden Jan Smit in nieuwe reeks ONM

Jan Smit maakt maandag (28 augustus) zijn opwachting in de soapserie ONM. De Volendamse zanger verzorgt een mystery-optreden voor personage JP, die zijn dertigjarig jubileum als barman viert. Nieuwe afleveringen van ONM zijn vanaf heden elke werkdag te zien om 19.00 uur op Nederland 3. BNN trapt op maandag af met een dubbele -al weer de 2500ste- aflevering.

De docusoap ‘Gewoon Jan Smit’, afgelopen jaar bekroond door het publiek met Gouden Televizier-Ring, wordt eveneens geprolongeerd. Alle belevenissen van de zanger in binnen- en buitenland worden vanaf vrijdag 8 september wekelijks om 21.30 uur op Nederland 2 door de TROS uitgezonden. Bij dezelfde omroep presenteert Smit samen met Belle Perez het programma ‘Muziekfeest op het plein’. Vanaf 15 september ligt zijn nieuwe album ‘Op weg naar geluk’ in de winkel. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten