Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kicken op lokale omroep Zuid FM

DJ Kicken zal vanaf 1 september ook te horen zijn op Zuid FM, de nieuwe lokale zender voor Eijsden op 105.7FM. Tussen 15.00 en 17.00 zal Kicken van maandag tot en met vrijdag een radioprogramma presenteren met daarin opmerkelijke berichten en leuke actuele hits met het beste van 70 , 80 en 90.

Henri Kicken is de oudere broer van Radio Veronica deejay Patrick Kicken, dagelijks te horen op Radio Veronica tussen 05.00 en 09.00 uur. Henri brengt zelf ook regelmatig platen uit onder de naam DJ Kicken, waardoor vaak wordt gedacht dat hier om Patrick Kicken gaat. Maar de muziek van DJ Kicken is van Henry Kicken, de broer van…. Zuid FM is ook live via het internet te beluisteren.

In 1981 begon Kicken zijn eerste radiostation The Flying Dutchman. In 1982 begon hij zijn Belgische radio loopbaan bij RMC in Maasmechelen. In de jaren daarna heeft hij nog bij diverse Belgische radiostations gedraaid, zoals Maasvallei radio, Arcan Radio, Grafiek Maaseik, Radio Royaal Hamont-Achel, Radio Parkstad en Radio Limburg. Kicken is sinds de jaren 80 ook regelmatig dj te vinden in de discotheken. [Radiowereld.NL]