Menno de Boer presenteert ‘Most Wanted’

Menno de Boer, sinds 1 juli 2006 Music Director bij Slam FM, presenteert vanaf maandag (14 augustus) van maandag tot en met vrijdag het radioprogramma ‘Most Wanted’ met de ‘Most Wanted Top 5’. De Boer (27) is met het programma ‘Most Wanted’ elke doordeweekse dag tussen 12.00 uur en 13.00 uur te horen op Slam FM. De Top 5 is een interactieve lijst, waarbij de luisteraar onder andere via e-mail zélf de playlist samenstelt en direct in de uitzending wordt betrokken.

De Boer begon zijn carrière bij verschillende regionale radiostations en was tot juli dit jaar deejay en muzieksamensteller bij Radio 538. Sinds 1 juli is hij Music Director bij Slam FM. De Boer neemt de presentatie over van Timo Kamst die doordeweeks iedere ochtend het programma ‘D’r uit met Dane’ produceert en op zaterdagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur de hitlijst ‘SLAM!40’ presenteert. [Radiowereld.NL]