Rat van Fortuin bij BNN

BNN start het nieuwe quizprogramma Rat van Fortuin bij BNN op 3. Vanaf vrijdag 15 september (van 21.30 uur tot 22.00 uur) zendt de omroep een quiz uit die het uiterste vergt van deelnemers. Rat van Fortuin is een spelprogramma dat bol staat van de ‘rattenstreken’ waar de deelnemers al dan niet aan ten ondergaan. Rat van Fortuin is gedeeltelijk gebaseerd op het Engelse quizprogramma Distraction.

In iedere aflevering, gepresenteerd door Ruben Nicolai, strijden vier kandidaten voor een zak met geld. Om een kans te maken op een plaats in de finale moeten de deelnemers allerlei vragen beantwoorden. Deze vragen zijn op zich niet ingewikkeld, alleen de omstandigheden waaronder de vragen moeten worden beantwoord zijn des te lastiger.

Ruben is bij BNN begonnen in De Lama’s, daarnaast heeft hij het programma Je zal het maar hebben gepresenteerd en is hij binnenkort te zien in Try Before You Die. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten