Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica komt met nieuw verleidingsprogramma

Tv-Veronica komt vanaf 2 oktober met een nieuw datingprogramma. In het nieuwe verleidingsprogramma ‘Undercover Lover’ verblijven zes koppels twee weken lang op paradijselijke plek in Thailand. De koppels worden van elkaar gescheiden en de helft van hen moet zich voordoen als vrijgezel om de hoofdprijs van € 100.000 te winnen.

Hun wederhelft kijkt dan vanuit een andere villa toe hoe hun partner zich opnieuw in het singleleven stort met tien sexy verleid(st)ers. Hun partner moet hun relatie voor iedereen in het resort geheim houden om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs. Het koppel dat hun relatie het langst geheim kan houden wint de hoofdprijs.

Tanja Jess presenteert samen met haar Belgische co-host Véronique de Kock het nieuwe programma Undercover Lover. Tanja presenteerde al eerder verschillende verleidingsprogramma’s bij Veronica waaronder Temptation Island en Paradise Hotel. Véronique is omroepster bij de Belgische zender VT 4. Daarnaast is ze model, doet ze verschillende presentatieklussen en was ze Miss België in 1995. [Radiowereld.NL]