Zoek
Sluit dit zoekvak.

XFM: XFM Xnergy een dance-event concept

Het commerciële radiostation XFM staat op zaterdag 21 oktober in het teken van een nieuw XFM Dance event: XFM Xnergy. De luisteraars van XFM kunnen zelf bepalen hoe de line-up van het dance evenement er uit gaat zien. Net als op de radio krijgen de luisteraars, van het grootste ‘dance-only’ radiostation van Nederland, de volledige macht over het evenement XFM Xnergy.

XFM Xnergy is een evenement vernoemd naar het gelijknamige programma wat iedere vrijdag- en zaterdag wordt uitgezonden op XFM welke uitzend voor in totaal drie provincies, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. XFM Xnergy vindt plaats in De Effenaar (Poppodium) in Eindhoven.

“Dagelijks bepalen de luisteraars in ‘real-time’ tussen 07.00-19.00 de playlist van XFM, deze manier van interactiviteit is zo succesvol dat we dit concept ook door trekken naar het nieuwe dance-event van XFM. Tenslotte maak je radio en organiseer je een evenement voor je luisteraars/bezoekers, niet voor jezelf” aldus een XFM woordvoerder. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten