Radio 538 betaalt rekeningen van luisteraars

Bij Radio 538 is het sinds afgelopen maandag mogelijk betaalde rekeningen te declareren. Luisteraars kunnen alle rekeningen opsturen per post, fax of e-mail naar Radio 538, of het nou een rekening van een kinderwagen of een plasma televisie of een wasmachine reparatie is. Ieder uur betaalt Radio 538 een rekening van één van haar luisteraars.

Wordt de rekening tijdens de uitzending op 538 voorgelezen, dan moet de persoon die ‘m heeft opgestuurd binnen een kwartier de studio bellen. De actie duurt dit jaar twee weken.

Inzendingen van luisteraars tot nu toe zijn opgestuurd: loodvrije benzine in een dieselauto gieten, 3000 euro schade. Autoverzekering stopt polis als bedrag van 9 cent niet meteen wordt overgemaakt;  vriend doet DNA-test om zeker te zijn dat het zijn kind is. 714 euro en het laten corrigeren van een te enthousiaste borstvergroting; 4000 euro. [Radiowereld.NL]