Search
Close this search box.

Kristel van Eijk definitief in de avond op SlamFM

Kristel van Eijk neemt met ingang van 2 oktober definitief het programma over van Tamara Brinkman op SlamFM, wat in de laatste luistercijfers zakte naar 1.4% marktaandeel. Twee maanden geleden was dit nog 1.7%. Kristel zal van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 21.00 uur het programma ‘Kristel Kicks‘ presenteren.

Kristel is sinds december 2005 werkzaam bij SlamFM waar ze als side-kick begon. Sinds april presenteerde ze samen met Frank Dane de ochtendshow van SlamFM. Ook is ze op zaterdag te horen in haar eigen radioshow tussen 10.00 en 12.00 uur. De soapactrice werd onder andere bekend door ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, maar ze speelde ook in ‘Westenwind’, en ‘Rozengeur & Wodka Lime’.

Tamara Brinkman wilde volgens SlamFM geen dagelijks radioprogramma meer maken. Deze soapster werd onder andere bekend door ‘Onderweg naar morgen’, en later als side-kick bij Ruud de Wild. Momenteel is ze ook nog te zien bij de televisiezender Nickelodeon. Brinkman gaat zich nu meer concentreren op de haar tv-werkzaamheden. [Radiowereld.NL]