Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Santegoeds: Entertainment Live gaat door

Entertainment Live gaat ondanks de tegenvallende kijkcijfers gewoon door. Dat heeft presentator Evert Santegoeds donderdag gezegd. Met klem ontkent hij het bericht van RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde, die donderdag in zijn eigen programma verkondigde dat het Talpa-programma in december of al eerder van de buis wordt gehaald.

“Het gaat hartstikke goed”, reageert Santegoeds, die ook hoofdredacteur van het roddelblad Privé is. “Je moet je niet gek laten maken door Albert Verlinde.” Santegoeds suggereert dat Verlinde het einde van zijn eigen radioprogramma op Radio 10 Gold aankondigde, dat immers ook Entertainment Live heet.

De twee roddelkoningen voeren sinds maart een onderlinge strijd. Verlinde maakte toen in zijn programma grappen over de tegenvallende kijkcijfers van het concurrerende programma. Santegoeds noemde Verlinde vervolgens ‘nichterig, onbenullig, knullig en onbeholpen’. Vroeger was het beter gesteld tussen de twee; ze zijn zelfs eens samen op vakantie geweest. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten