Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wessel van Diepen telt voor de laatste keer af van 40 naar 1 op 538

Wessel van Diepen zal vandaag (13 oktober) voor de allerlaatste keer de veertig grootste hits van dit moment op een rijtje zetten. Na bijna twintig jaar lang de Nederlandse radio ‘onveilig’ te hebben gemaakt, waarvan veertien jaar bij Radio 538, zal Wessel vrijdagmiddag afscheid nemen van de radio. Echt afscheid hoeven de luisteraars van 538 niet te nemen van Wessel, want hij blijft vooralsnog gewoon ‘de stem’ van 538.

In juli van dit jaar wist Wessel menigeen te verassen door aan te kondigen te gaan stoppen met zijn werkzaamheden bij Radio 538. En daarmee verdwijnt één van de laatste grote namen die al sinds de start van Radio 538 te horen was van de zender.

Van Diepen heeft besloten om zijn carrière een andere wending te gaan geven. Hij wil zich daarbij onder andere toe te leggen op artist development en de creatieve zijde van enkele nieuwe muziek en media projecten.

Vanmiddag zal Wessel, tijdens een live uitzending vanaf de TMF Awards, het Top 40 stokje officieel gaan overdragen aan Jeroen Nieuwenhuize. Dennis Ruyer mag vanaf zaterdagavond Dance Department over nemen.


Podcast over Wessel van Diepen

Speciaal voor de fans van Wessel van Diepen zal Radio.NL morgen (zaterdag) een ongeveer half uur durende podcast brengen over de succesvolle radiocarrière van Wessel. Voeg daarom nu Radio.nl/podcast toe aan uw podcastprogramma of kijk morgen op Radio.NL. [RS/Radio.NL]