Radio 538 report

>> Sugababes week
Binnenkort geven de Sugababes een concert in Paradiso in Amsterdam en 538 geeft je de gelegenheid om daar bij te zijn. Deze week is het Sugababes week op 538.

Hoor jij hun nieuwe single “In the middle” voorbij komen, bel dan snel met 538. Je maakt dan kans op kaartjes voor het concert, hun nieuwe album en je kwalificeert je meteen voor de hoofdprijs: met de 538 limo naar het concert en na afloop een meet ’n greet met de Sugababes. Daarnaast zorgt 538 ook voor voldoende nachtrust, want je krijgt er ook nog een hotelovernachting bij.
 
>> 538 Best Single of the year Award
Net als vorig jaar is 538 ook dit jaar vertegenwoordigd op de TMF Awards met haar eigen Award. En wel de Award voor de beste single. Op Radio538.nl en TMFAwards.nl kun je je stem uitbrengen voor de “538 Best Single of the Year Award”. De genomineerden zijn:
– Sugababes – Hole in the head
– Special D – Come with me
– Outlandish – Aicha
 
>> Programm Update & Kort 538 Nieuws
Afgelopen zaterdag overleed Prinses Juliana en daarom bracht 538 de hele dag een aangepaste programmering. Zo werd het beste van Evers rond half 10 gestaakt en maakte het plaats voor aangepaste muziek. Ook de Non-stop 40 kwam te vervallen.
 
Ook de komende weken komen er weer diverse gasten langs bij Evers Staat Op. Komende vrijdag komt Vandenburg Live38 spelen. De week daarop is het de beurt aan The Sheer. Woensdag 7 april komt Henk Westbroek even buurten en vrijdag 9 april komt 3 Doors Down Live38 spelen. Vrijdag 16 april komt Alain Clarke Live38 spelen.
 
Afgelopen week heeft Radio538.nl een feestlift gehad en is de indeling ietwat gewijzigd.
 
Donderdag gaat de Superprijs er weer uit bij Jeroen Nieuwenhuize en met de Superprijs van deze week hoef je nooit meer te verdwalen met de auto.
 
Na Rick van Velthuysen en Rick Romijn is nu ook Dennis Ruyer aan het loggen geslagen. Je vindt z’n dagelijkse belevenissen op Dennisruyer.nl.
 
Op Radio538.nl maak je nu kans op kaartjes voor de Matrix Marathon.
 
>> De Schijven
Alarmschijf: Sugababes – In the middle
Dance Smash: LMC feat. U2 – Take me to the clouds above
Meer info over de schijven vind je op Radio538.nl

>> De Top 40
Zoals gewoonlijk weer een overzicht van de bovenste regionen van de enige echte:
1 (1) Marco & do – Voorbij (ex-Alarmschijf)
2 (2) Dinand Woesthoff – Dreamer (ex-Alarmschijf)
3 (3) Jamilia – Superstar
 
De Klapperrr van de week was van NERD. “She wants to move” kwam nieuw binnen op nummer 26.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama.