Zoeken
Sluit dit zoekvak.

3FM overhandigt handtekeningen aan Nickelodeon

3FM deejay Coen Swijnenberg overhandigt op dinsdag 5 december aan Nickelodeon de steunbetuigingen die zijn binnengekomen naar aanleiding van de actie ‘Save Our Sint’ in De Coen en Sander Show, elke werkdag te horen op 3FM tussen 16.00 en 19.00 uur. Ruim 2000 mensen hebben de petitie inmiddels ondertekend.

Coen en Sander zijn de actie ‘Save Our Sint’ gestart omdat Sinterklaas in hun ogen in de real life soap ‘Bij Sinterklaas’ van Nickelodeon als een schlemiel wordt neergezet. De Sint verliest hierdoor al zijn waardigheid en daarom willen de heren dat serie die wordt uitgezonden door de kinderzender Nickelodeon wordt stopgezet. Dit is niet gelukt.

Sinterklaas heeft zelf deze week in De Coen en Sander Show ook nog gereageerd op de serie van Nickelodeon. Sint: “Een meneer die mij nadoet, dat kan toch goed?, en als verslaggever Lex vraagt of het hem niet stoort, zegt de Sint: “Nee hoor. Ze doen me zo goed na, dat niemand gelooft dat ik het ben. Ze doen geen enkele moeite om op mij te lijken, ha ha ha.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten