Search
Close this search box.

‘3FM Serious TV’ start op Nederland 3

De aftrap van de Serious Request actie van 3FM is vanaf donderdagavond (9 november) rond middernacht op Nederland 3 gedurende acht weken te volgen. In de eerste aflevering van ‘3FM Serious TV’ zijn de eerste voorbereidingen op de nieuwe Serious Request van december te zien. Dan gaan drie deejays een weeklang plaatjes draaien in een glazen huis in Utrecht voor een goed doel. Ze zullen uit solidariteit al die tijd niet eten.

‘3FM Serious TV’, dat zondag op Nederland 3 om 19.00 uur wordt herhaald, gunt eveneens een kijkje achter de schermen. Naast de voorbereidingen op de Serious Request en hoogtepunten uit eerdere edities is te zien wat er allemaal bij het maken van een radioprogramma op 3FM komt kijken. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten