Search
Close this search box.

‘Balkenende’ stelt popvragen in ‘Stenders Late Vermaak’

Jan Peter Balkenende stelt popvragen in een nieuwe Talpa-quiz ‘Stenders Late Vermaak’. Het is niet de echte demissionaire minister-president die in beeld komt, maar een foto met een bewegend mondje. “Een beetje zoals André van Duin vroeger filmpjes maakte”, zegt een woordvoerder van Talpa. De kandidaten moeten op elke vraag C, D of A antwoorden.

‘JP’ maakt zijn opwachting in Stenders Late Vermaak (spreek uit: Stenders Leedvermaak), een spelprogramma over de popgeschiedenis dat pas in januari 2007 op de buis komt. De presentatie ligt in handen van ex-Yorin FM deejay Rob Stenders.

Kandidaten met een grote achterstand in het spel kunnen een Ronnie Tober inzetten. Wanneer ze dat doen, komt de volkszanger in beeld met een vraag. Tober doet, anders dan Balkenende, wel echt mee aan het tv-programma. De winnaar ontvangt geen dure prijzen, maar een trofee: de George Baker-beker. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten