Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe generatie reclame op komst

Consumenten die via Tele2 televisie kijken krijgen als eerste interactieve reclame te zien. Tijdens een spotje van zorgverzekeraar Agis kan door op een knop van de afstandsbediening te drukken een offerte worden aangevraagd. Dat melden beide bedrijven afgelopen maandag. De knop op de afstandsbediening van Tele2-klanten is alleen actief op het moment dat de reclame op televisie is. Mensen die dan op de knop drukken komen in een speciaal menu, waarin een offerte kan worden aangevraagd.

Deze manier van reclame maken is in landen als Engeland al in gebruik, maar voor Nederland is het een primeur. “Reclame op televisie was tot nu toe altijd eenrichtingsverkeer”, verklaart Günther Vogelpoel van Tele2. Hij verwacht dat dit type reclame volgend jaar een grote vlucht neemt. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten