Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bauer rapt op 3FM met Lange Frans en Ali B [Update]

In de reallife soap van Frans Bauer “De Bauers” op RTL4 zal de Hollandse zanger donderdag (30 november) een uitgebreid verslag geven van ’the making of’ van de single ‘De Leipe Bauer Flavour’. Bauer nam de single speciaal op met Lange Frans, Baas B en Ali B. voor 3FM Serious Request. “De opbrengst van deze plaat gaat naar het Rode Kruis doel van 3FM Serious Request 2006; hulp aan de slachtoffers van landmijnen”; aldus 3FM deejay Giel Beelen die de artiesten bij elkaar bracht nadat Frans Bauer voor het eerst een freestyle deed in het 3FM ochtendprogramma ‘Giel’.

De artiesten werken nu aan een clip die binnenkort uit gaat komen. De rapsingle wordt naast Nederland ook in ook in België uitgebracht. ‘De Leipe Bauer Flavour’ is te downloaden op 3FM en via diverse download shops.

Reality-soap
Vanavond is er ook weer een uitzending van “De Bouwers”. Daarin is Frans Bauer ook te zien in de studio met Giel Beelen, Lange Frans, Baas B en Ali B. Uiteraard is ook het drama rond het cancellen van zijn concerten in Ahoy te zien, en de tragedie vanwege het knobbeltje op zijn stembanden. Daarvoor moet hij zelfs onder het mes moet. In “De Bouwers” is ook te zien hoe de medewerkers van zijn 15 afgeblazen shows het slechte nieuws te horen krijgen. “De Bouwers” is donderdagavond te zien om 20.30 uur bij RTL4.

3FM Serious Request
Met Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een specifiek goed doel. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie deejays van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio midden in Utrecht. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live-radio. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over het goede doel. De deejays roepen iedereen op om geld te doneren en daarbij worden bijzondere initiatieven gewaardeerd. Het doel van 3FM Serious Request in 2006 is hulpverlening aan slachtoffers van landmijnen en steun aan het voorlichtingsprogramma van het Rode Kruis. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten