Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Benefiet festival ‘rigter! live op 3FM

Het Benefiet festival ‘rigter! live vindt dit jaar op maandag 13 november voor de 2e keer plaats in het Patronaat in Haarlem. Het Benefiet festival wordt ook dit jaar weer live uitgezonden via 3FM tussen 23.00 uur en 0100 uur. ‘Stichting Rigter!’ is opgericht ter nagedachtenis aan Wim Boerrigter (12 maart 1967- 23 november 2004). Wim werd bekend onder de naam Wim Rigter.

Hij kreeg onder meer bekendheid als presentator van ‘Arbeidsvitaminen’ en ‘Nachtdienst’ en als verslaggever op Radio 1. Na op 27-jarige leeftijd een hersentumor overleefd te hebben overleed Wim op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van slokdarmkanker.

Stichting Rigter! wil door, onder meer, het organiseren van een jaarlijks festival met bekende Nederlandse artiesten en bands fondsen werven voor de kankerbestrijding en onderzoek naar kankerbestrijding. Op de site van [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten