Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bijna half miljoen kijkers voor Linda en Beau

Linda de Mol en Beau van Erven Dorens wisten met hun nieuwe programma M/V donderdag bijna een half miljoen kijkers aan zich te binden. In de show komen de verschillen tussen de seksen ter sprake en worden bekende stellen aan de tand gevoeld over hun relatie. De Mol liet onlangs in een interview weten dat zij geen typische vrouw is. Zo kan ze naar eigen zeggen best goed inparkeren.

Het andere nieuwe Talpa-programma, ‘Het land van Maas en Geel’, moest het doen met tachtigduizend kijkers. De talkshow met Bridget Maasland en Cees Geel is sinds maandag op de zender te zien.

Donderdag maakte Talpa bekend met ingang van 16 december te worden omgedoopt tot Tien en 24 uur per dag te gaan uitzenden. Het cijfer tien komt rechts in beeld te staan, waardoor kijkers precies weten op welke voorkeurtoets de zender te vinden is. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten