Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Caz daagt lijsttrekkers uit tot muzikaal debat

Caz-deejay Timur daagt lijsttrekkers uit tot een muzikaal debat in zijn radioprogramma Timur Open Air, iedere werkdag van 16.00 tot 19.00 uur. In de aanloop naar de verkiezingen grijpen de lijsttrekkers namelijk elke gelegenheid aan om hun partijprogramma te promoten. Tumur gaat de lijsttrekkers uitdagen om hun partijprogramma te verwoorden met muziek.

Femke Halsema bijt op donderdag (9 november) het spits af en zal een poging doen om het programma van Groen Links met een aantal platen neer te zetten. Naast Femke Halsema hebben meer lijsttrekkers de uitdaging aangenomen. Alexander Pechtold van D66, Mark Rutte van de VVD en Jan Marijnissen van de SP komen binnenkort bij Timur op bezoek. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten