Search
Close this search box.

Dance4Life van start [Update]

De tweede editie van het dansevenement Dance4Life is zaterdagmiddag begonnen in het Arnhemse Gelredome. Elfduizend scholieren dansten zaterdag vier uur lang gekleed in het wit. Doel is volgens de organisatie de ‘stilte en taboes’ rond hiv en aids te doorbreken. Elke scholier die vijftig euro heeft opgehaald voor de bestrijding van aids heeft een toegangskaartje gekregen.

Na de opening door de Blue Man Group werd een live satellietverbinding met Dance4Life-evenementen in acht deelnemende landen gelegd. Onder meer in Rusland, Duitsland, Engeland, Vietnam en Indonesië dansten scholieren tegen aids. Tiësto, de ambassadeur van Dance4Life, sloot het feest aan het begin van de avond af. De EO en 3FM gaven ook veel aandacht aan het Dance4live. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten