Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gouden Kooi-bewoner Brian date met 21 vrouwen

Gouden Kooi-bewoner Brian heeft zondagmiddag een afspraakje met 21 vrouwen. De dames reageerden op zijn advertentie en hebben vijf minuten de tijd met hem.

Gouden Kooi-bewoner Brian heeft zondagmiddag een afspraakje met 21 vrouwen. De dames reageerden op zijn profiel op een website en hebben vijf minuten de tijd om de 25-jarige IT-adviseur te verleiden. Dat meldt de website van het Talpa-programma.

Bewoonster Nena is niet blij met de situatie. Ze maakte haar gevoelens duidelijk toen ze met de Antilliaan in bed lag, waarbij ze elkaar zoenden en streelden.

In De Gouden Kooi strijden tien bewoners om de villa ter waarde van twee miljoen euro waarin ze voor onbepaalde tijd zijn opgesloten. Af en toe mogen ze gasten ontvangen. Wie het langst op het landgoed blijft wonen, is de winnaar.

[Novum]