Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Dancing With The Stars’ tijdens jaarwisseling

RTL4 komt in de laatste week van 2006 met een speciale kerst- en Oud & Nieuw-uitzending van ‘Dancing With The Stars’. In ‘Oudejaarsloterij Dancing With The Stars’ werken acht nieuw geselecteerde bekende Nederlanders zich samen met hun danspartners in het zweet om als beste uit de bus te komen. De eerste uitzending is op dinsdag 26 december. Op oudejaarsavond is de tweede en laatste uitzending.

Dit keer zullen de volgende deelnemers geheel in kerstsfeer meedoen: ‘Idols’-jurylid Eric van Tijn, ‘GTST’-acteur Wilbert Gieske, zanger / acteur / musicalster Bastiaan Ragas, voormalig bokskampioen Arnold Vanderlyde, zangeres Do, presentatrice Anita Witzier, ‘ONM’-actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen en Patricia Paay. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten