Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ruim 3 miljoen kijkers voor Boer Zoekt Vrouw

Ruim 3 miljoen mensen hebben zondag naar het programma Boer Zoekt Vrouw gekeken. Daarmee was de datingshow voor boeren het best bekeken programma van de avond.

Ruim drie miljoen mensen hebben zondag naar het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw gekeken. Daarmee was de datingshow voor boeren het best bekeken programma van de avond. Zelfs De Wedstrijden op Talpa trok met 2,4 miljoen kijkers minder belangstelling.

In de tiende aflevering maakten de boeren hun definitieve keuze voor een vrouw. Zo koos boer Martijn voor Marlies, boer Jochum voor Marieke, boer Hans voor Anneke, boer Gerrit voor Inge en boer Dirk-Jan voor Merel. Volgende week is te zien hoe de boeren hun potentiële schoonouders ontmoeten.

Boer Zoekt Vrouw wordt gepresenteerd door Yvon Jaspers. Zij werd onlangs verkozen tot televisievrouw van het jaar en kreeg daarvoor de Zilveren Televizier-Ster.

[Novum]