Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De Bouwers trekt 1,4 miljoen kijkers

De eerste aflevering van de nieuwe serie rondom volkszanger Frans Bauer is donderdag door ruim 1,4 mensen bekeken. Daarmee was de docusoap het op twee na best bekeken programma van de avond. Alleen Goede Tijden, Slechte Tijden en het Uefa Cup-duel tussen Ajax en Austria Wien trok meer kijkers.

In De Bouwers staan niet alleen Frans en zijn gezin centraal, maar worden ook de mensen die aan de shows in Ahoy’ meewerken op de voet gevolgd. Tussen 7 en 17 december staat Bauer dertien keer in het uitverkochte sportpaleis in Rotterdam.

Zo is te zien hoe de broer van Frans zich druk maakt over de merchandise en hoe zijn vrouw Mariska niet alleen voor de kinderen zorgt, maar zich ook bezighoudt met de make-up van Frans. Verder worden onder meer een productieassistent, een decorontwerper en een geluidstechnicus gevolgd.

De Bouwers is elke donderdag te zien op RTL 4. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten