Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Deelnemers X Factor slepen Smits voor rechter

Een door X Factor afgeserveerd zangduo dreigt naar de rechter te stappen. Dat meldt RTL Boulevard dinsdag. Zaterdag was tijdens de tv-talentenjacht op RTL 4 te zien hoe juryleden Henkjan Smits en Henk Temming de kachel aanmaakten met het duo, dat afkomstig is uit Stadskanaal en Nieuwe-Pekela. De twee denken nu met een rechtsgang te bereiken alsnog tot de tweede ronde te worden toegelaten.

Buiten de auditieruimte scholden Roef en Marian op Smits. Temmings cynische opmerking hadden ze niet begrepen. Op hun website schrijven Roef en Marian dat ze in X Factor ‘een leuk resultaat hebben gehaald’. Smits maakt zich niet druk om de ophef. “Dit is een heel slim mediaoffensief.” Hij voorspelt dat Roef en Marian de komende tijd veel zullen worden geboekt – niet vanwege hun talent, maar ‘om te lachen, gieren en brullen’.

Overigens verloopt het mediaplan van het duo niet zonder problemen. Maandag zouden ze verschijnen in het televisieprogramma Shownieuws, maar een technische storing gooide roet in het eten. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten