Search
Close this search box.

Rob van Someren op V-Radio

V-Radio, het internetstation van de Veronica Radioschool, is gestart met een reeks van gast-optredens van landelijke deejays. Het webstation is een platform voor nieuw radiotalent en vraagt dj’s die hun sporen hebben verdiend het ‘eens voor te doen hoe het écht moet’. Rob van Someren, dagelijks te horen op Radio Veronica, zal daarom woensdag 8 november tussen 12.00 uur en 13.00 uur een programma verzorgen op V-Radio.

Naast Rob van Someren was onlangs Leo van der Goot op V-Radio te horen. Binnenkort zullen onder meer Gijs Staverman, Sander Lantinga,  Patrick Kicken, Coen Swijnenberg, Toine van Peperstraten, adhDave (Donkervoort), Wouter van der Goes, Erwin Peters, Rob van Someren en Michiel Veenstra aanschuiven om een uur of meer radio te maken op V-Radio.

[Update]
Vanwege een plotselinge ziekte kon Rob van Someren vandaag niet aanwezig zijn bij V-Radio. Toch was Van Someren wel enkele uren later te horen bij Radio Veronica. Dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd. Vorige week zou Jeroen van Inkel bij V-Radio langs komen, hij liet een half uur voor de uitzeding via een korte sms weten dat hij wegens omstandigheden niet kon komen. [Radiowereld.NL]