Search
Close this search box.

Eerste editie ‘De Nacht van Omroep Brabant’

De regionale omroep Brabant vindt op vrijdag 24 november in het Eindhovense Beursgebouw de eerste editie plaats van De Nacht van Omroep Brabant waar diverse Brabantse en nationale top-artiesten een optreden zullen geven. Zo zal tijdens de eerste Nacht van Omroep Brabant Guus Meeuwis met zijn Band aanwezig zijn.

Verder zullen ook René Schuurmans, Wolter Kroes, Nick en Simon, Peter Beense, Wesley, Grad Damen en Charlène optreden. Daarnaast zijn Rob van Daal en Henk Damen aanwezig. De heren zullen vanaf september ook op Omroep Brabant TV te zien zijn met een real-life soap. Het is de bedoeling dat de Nacht van Omroep Brabant een begrip wordt en een jaarlijks terugkerend evenement, ergens op een locatie in Noord-Brabant, aldus de omroep. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten