Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Harry de Winter pakt uit met Wintertijd

Ter gelegenheid van het ingaan van de (astronomische) wintertijd, op 21/22 december om klokslag 1.22 uur, is er een extra lange aflevering van het Radio 2-programma Wintertijd. Presentator Harry de Winter ontvangt tussen 0.00 en 6.00 uur grote artiesten uit de Nederlandse popmuziek zoals Henny Vrienten, Huub van der Lubbe, Manuela Kemp, Paul Acda en Mart Smeets. De Winter haalt met hen muzikale herinneringen op en draait platen van hun inspiratiebronnen.

In zijn programma Wintertijd draait de mediagoeroe en muziekliefhebber Harry de Winter wekelijks veel muziek uit zijn eigen collectie. Zijn voorliefde voor classic rock songs uit vooral de jaren zestig en zeventig is duidelijk terug te horen.

Daarnaast is er ruimte voor bijzondere opnames van klassiekers, geïllustreerd met eigen anekdotes. Regelmatig ontvangt De Winter gasten in zijn programma. AVRO Wintertijd is wekelijks, elke zaterdag op zondag, tussen 0.00 en 1.00 uur op Radio 2 te beluisteren. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten