Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Knooppunt Kranenbarg peilt stemgedrag luisteraars

De spanning over de uitslag van de Tweede-Kamerverkiezingen is groot. Dat geldt ook voor de makers van het programma ‘Knooppunt Kranenbarg’ op Radio 2. Ze gaan op woensdag (22 november) het stemgedrag van de luisteraars peilen. Iedereen wordt opgeroepen via internet en telefonisch tijdens de uitzending (tussen 17.00 en 19.00 uur op Radio 2) de gekozen partij door te geven.

Aan het eind van het NCRV-programma, even voor zeven, laat politicoloog Marcel Boogers van de Universiteit Tilburg zijn licht schijnen over de uitslag van het ‘multilemma’.

De partijpeiling is een vervolg op de Lijsttrekkers Estafette van de afgelopen weken. Twaalf lijsttrekkers zijn langs geweest bij Knooppunt Kranenbarg om hun zegje te doen en vragen van luisteraars te beantwoorden. Alle interviews met de politieke kopstukken  zijn nog terug te luisteren. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten