Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Politieke kopstukken te gast in ‘Het Oog’ op Radio 1

In het NOS programma Met het Oog op Morgen staan vanaf zaterdag (11 november) de Tweede Kamerverkiezingen centraal. Elke avond, tot de verkiezingsdag, is er in het Oog een politiek kopstuk te gast. De politicus is de hele uitzending live aanwezig en zal onder andere met de andere gasten mee praten over onderwerpen die in de uitzending aan de orde komen. De uitzendingen van NOS Met het Oog op Morgen zijn elke avond te beluisteren tussen 23.00 en 24.00 uur op Radio 1.

Van 11 november tot 22 november zijn de volgende politieke kopstukken te gast: Henk Kamp, Alexander Pechtold, Geert Wilders, Jan Marijnissen, Klaas de Vries, Maxime Verhagen, Femke Halsema, Andre Rouvoet, Mark Rutte, Wouter Bos en Jan Peter Balkenende. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten