Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radio Continu viert vijfjarig jubileum

Het regionale radiostation Radio Continu viert eind dit jaar haar vijf jarig jubileum. Het station met etherzenders in Groningen en Dedemsvaart begon eind 2001 voor het eerst uit te zenden op de kabel in Zuid-Oost Drenthe en is inmiddels te beluisteren in Groningen, Drenthe en in delen van Friesland en Overijssel. Radio Continu, dat voornamelijk Nederlandstalige, Duitse en Engelse muziek uitzendt, viert haar jubileum op 10 december.

Tijdens het jubileum zullen diverse nationale artiesten optreden, zoals Henk Wijngaard, Arne Jansen, Thomas Berge, Jacques Herb en Lucas en Gea. Tevens is de Radio Continu Drive-in show aanwezig.

Leden van Radio Continu, en dat zijn er inmiddels enkele duizenden, hebben gratis toegang tot het evenement tegen inwisseling van de bonnen uit het Radio Continu Magazine, want het station heeft inmiddels ook een eigen blad. De normale toegangsprijs tot het evenement bedraagt € 10,-.

Legaal
Radio Continu is het eerste station op de fm-band, dat vijf jaar geleden zijn “illegale” status verruilde voor een legale status. Werd ooit begonnen onder de naam “Rosamunde team”, in 2001 werd deze naam veranderd in Radio Continu. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten