Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoogtepunten uit ‘Dit was het nieuws’

Als opmaat naar een nieuwe serie afleveringen van het satirische TROS-programma ‘Dit was het nieuws’, zijn op dinsdag 14 november (20.30 uur op Nederland 3) nog eenmaal de hoogtepunten van het afgelopen seizoen (voorjaar 2006) te zien. Te gast zijn onder andere: Peter Faber, Harmen Siezen, Joost Eerdmans, Robert Long. Rob & Ferdi Bolland, Vincent Bijlo, Martin Ros en Peter Houtman.

Verkiezingsstrijd
Een dag later, op woensdag 15 november, gaan de nieuwe afleveringen van start, wederom met de teamcaptains Jan Jaap van de Wal en Raoul Heertje en onder de leiding van presentator Harm Edens. De eerste twee afleveringen van de nieuwe serie staan geheel in het teken van de verkiezingsstrijd waarbij bekende politici hun best gaan doen om zo scherp mogelijk uit de hoek te komen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten