Search
Close this search box.

Wereldrecord gelijktijdig dansen op 3FM

Diverse Nederlandse bekende DJ’s gaan donderdag 16 november het wereld record ‘gelijktijdig dansen’ proberen te verbeteren. Voordat alle deelnemers aan de actie om 11:15 uur vijf minuten dansen op What a feeling, verzorgen zij de warming-up. Het wereldrecord is ook live te volgen op 3FM in het programma ‘Arbeidsvitaminen’.

Het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen wist Ben Liebrand, DJ Jeroenski, DJ Rob Boskamp en negen andere bekende DJs hiervoor te strikken. NISB wil met de actie Nederlanders stimuleren om meer te bewegen. Onderdeel van de actie is het verbeteren van het wereldrecord gelijktijdig dansen. Al meer dan 120.000 Nederlanders hebben zich aangemeld.

DJ Line-up
De complete DJ line-up bestaat uit: DJ Jeroenski, Ruben Bijker, DJ Jose, Melvin Warning, Ben Liebrand, Ron van den Beuken, DJ Rob Boskamp, Gerard Ekdom, Sebastion Davidson, Daniel Forbes, DJ Erik van Kleef, DJ Joop en DJ Bjorn Know-how.

Gerard Ekdom, presentator van het 3FM-programma ‘Arbeidsvitaminen’, draait niet in het land. Hij laat het nummer What a Feeling van de Hughes Corporation in zijn radioprogramma horen en besteedt zo uitgebreid aandacht aan de actie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten