Zoeken
Sluit dit zoekvak.

RTL verwerft uitzendrechten MotoGP

RTL Nederland heeft zich voor de komende drie jaar verzekerd van de uitzendrechten van de MotoGP, met onder meer de koningsklasse binnen de wegracerij (met ingang van dit seizoen de 800cc) en het grootste motorsportevenement van Nederland: de TT van Assen. De MotoGP valt, net als de autosporten A1 Grand Prix, Dakar, de Indy 500, de 24 uur van Le Mans en straks ook de Formule 1, onder de paraplu van RTL GP.

RTL doet al geruime tijd verslag van het WK Superbike, de races om het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) en het WK Supersport. Naast de koningsklasse heeft de MotoGP ook categorieën met machines van 250cc en 125cc. De MotoGP Races zullen op een vast tijdstip veelal live worden uitgezonden op RTL7. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten