Zoeken
Sluit dit zoekvak.

SBS koopt vijfde radiozender in Bulgarije

SBS Broadcasting heeft haar activiteiten in Bulgarije flink uitgebreid. Afgelopen maandag maakte het concern bekend dat het ook de landelijke hitzender Radio Express heeft overgenomen. Hiermee komt het totaal aantal radiostations van SBS in Bulgarije op vijf. Welk bedrag SBS hiervoor heeft moeten betalen is niet bekend.

Door de overname van Radio Express wordt SBS een belangrijke speler op de Bulgaarse radiomarkt. Eerder dit jaar nam het concern al de landelijke radionetwerken Radio Vitosha en Radio Veselina over, alsmede van de lokale radiostations Radio Atlantik 92.4 in Sofia en Radio Ritmo 106.5 in Plovdiv. In elke Bulgaarse stad is nu minimaal één radiostation van SBS te ontvangen.

In september breidde SBS al haar leidende positie als leidende radio-exploitant in Scandinavië uit, door de resterende aandelen in SBS Radio AB van Bonnier Gaming AB over te nemen. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten